Onze service staat voor respect.
Respect voor u en uw producten.

Neemt u verantwoordelijkheid? Vooral als dingen vastlopen of niet werken? We waarderen uw prestaties en zijn er om u op alle mogelijke gebieden te ondersteunenl. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, reserveonderdelen of personeelstraining: Waldner Service is er om maximale storingsveiligheid te garanderen en een optimaal gebruik en een optimale levensduur van uw producten te behouden.
Behoud van hun waarde op de lange termijn – vaak tientallen jaren.

Mitarbeiter arbeitet an Dosomat

Individuele service

Een Dosomat is niet hetzelfde als een zuurkast

Zoals elke technologie en elke infrastructuur een beetje anders is, ontwerpen we onze service ook individueel en volgens de vereisten. Of het nu persoonlijk ter plaatse is, op afstand verbonden of wereldwijd genetwerkt: er is hier niet één manier. Met uw producten en wensen verkrijgt u onze diensten waar u ook bent. Veel implementaties vereisen uitgebreide training, veel installaties vereisen regelmatige software-updates, veel labs hebben externe ad hoc hulp nodig, terwijl andere dat niet doen. In elke fase bepalen we samen met u wat relevant en verstandig is. En persoonlijk voor jou wenselijk.

één 
contactpersoon

één
contactpersoon

individuele 
advisering

individuele
advisering

jarenlange 
dienstervaring

jarenlange
dienstervaring

originele 
reserveonderdelen

originele
reserveonderdelen

Langdurig en duurzaam

Ons partnerschap

Sommige van onze divisies zijn zeer goed uitgerust als het gaat om service. Dit ligt in de aard van hun producten: Waldner Process Systems, bijvoorbeeld, zijn vervaardigd uit roestvrij staal en hebben dus een gemiddelde levensduur van meerdere decennia. Dus een lange tijd waarin we bij elke stap voor u klaar staan, van installatie van het systeem tot onderhoud en verder advies. Ook onze zeer dynamische afdeling Laboratoriummeubilair vraagt om blijvende ondersteuning. Wij begeleiden u daarom tot en met de aftersales – en totdat uw laboratoria een refit nodig hebben. Een partnership dat we waarderen en wat onze dagelijkse drijfveer is.

Händeschütteln in Schutzanzügen

KLANTENSERVICE VOOR LABORATORIA

Ons Global Customer Service-portaal biedt een volledig overzicht van onze diensten in de laboratoriumsector, evenals uw respectieve contactpersonen.

Bezoek de site

Uw gegevens die hier zijn ingevuld zullen alleen gebruikt worden om uw vraasg te behandelen en zullen niet aan derden worden verstrekt. U kunt uw toestemming te allen tijden intrekken door een e-mail te sturen aan datenschutz@waldner.de. Uw gegevens zullen dan binnen 1 maand , vooropgesteld dat er geen wettelijke verplichtingen zijn om gegevens te bewaren. Door de gegevens toe te sturen accepteert u de gegevens verwerking en onze verklaring voor de bescherming van gegevens.

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan

Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Contact
Back to top