Welkom bij Waldner Benelux
Op maat gesneden laboratorium oplossingen voor onderzoek en industrie

Waldner ontwerpt en ontwikkelt speciaal voor u . Daag ons uit met uw ideeën. Als werelwijd operererend technologische bedrijf bieden wij u state of the art en toekomstgerichte laboratoria, geavanceerde zuurkasten, isolatoren, proces systemen en verpakkingsmachines. 
​​​​​​​Leerplekken en schoolinrichtingen van Waldner ondersteunen jonge mensen op hun weg naar succes.

producten voor mensen

onze producten: dynamisch vooraf gepland

De zeer specialistische producten van Waldner zijn ondanks al hun complexiteit gemaakt voor mensen. Van de farmaceutische industrie, biotech, petrochemie, industrie tot opleidingsinstituten. Mensen zoals u, uw persoonlijke behoeftes en verwachtingen geven een positieve impuls aan onze ontwikkelingen. Zo geven onze producten een antwoord op de steeds wijzigende behoeftes op het gebied van ergonomie, gebruiksgemak, interactie en veiligheid. Zij dragen tevens bij aan economische en ecologische duurzame doelen. Indien de behoeftes veranderen zullen wij ook onze aanpak hier onmiddellijk aan aanpassen.

Ontdek onze producten
Men working in a laboratory
Two people in a meeting

Het gaat vooral om de vraag

advies en analyse van de behoefte

Gewoontes zijn er om te doorbreken. Probeer ook eens iets nieuws. Dit vraagt vaak om een externe prikkel. Wij ondersteunen u bij het ter discussie stellen en overdenken van uw bestaande systemen. Samen kunnen we de oude denkpatronen verlaten, nieuwe mogelijkheden identificeren en verassend nieuwe ideeën ontwikkelen. Zo creëren we samen een oplossing, met prototypes en mock-up’s- om er zeker van te zijn dat onze oplossing werkt.

Geintegreerd en interdisciplinair ontwerp

DESIGN EN ENGINEERING

Het ontwerpen van een gebouw kost ongeveer 3% van de totale ‘cost of ownership’. Tegelijkertijd heeft dit een zeer grote invloed op alle vervolgkosten, inclusief de toekomstige beheerskosten. Daarom plannen wij in detail samen met u het toekomstige gebruik van de ruimtes, identificeren wij oplossingen en alternatieven. Door deze werkwijze optimaliseren wij uw efficiency en het aanpassingsvermogen.

People working on a computer together

Nieuws

08.02.2024

Trade fair dates 2024

Here you will find all upcoming trade fair dates where you can meet us. We look forward to meeting you!

Read More
12.02.2024 | event

Waldner Dosomat at the Anuga Foodtec in Cologne

Our filling, sealing and packaging machines division will be exhibiting at this international packaging trade fair. Visit us at our stand E040 F041 in hall 7.1!

Read More
12.02.2024 | company

Our milk mushroom is growing

Our milk mushrooms are now available in miniature format. The Wangen-based modelling company Noch now has a miniature milk mushroom for H0 scale in its range.

Read More
Unieke
ideeën

Unieke
ideeën

integrale
concepten

integrale
concepten

moderne
productie

moderne
productie

toekomstgerichte
oplossingen

toekomstgerichte
oplossingen

Contact
Back to top