LEVENDIGE PRAKTIJK IN PLAATS VAN MONOTONE THEORIE
ERVAAR ONZE LEERRUIMTES

Leren wordt in het digitale tijdperk steeds individueler. Waldner Education is ons antwoord op deze verandering: flexibele leerruimtes die op intelligente wijze kunnen worden aangepast aan veranderende leeromgevingen. Of leerlingen nu in tweetallen werken, ideeën testen, zelf zaken uitwerken, in teamverband experimenteren of online netwerken. Vrijwel alles is mogelijk en kan spontaan of gepland worden gevarieerd! Of het nu gaat om STEAM-ruimtes, schoollaboratoria (BiNaSk), water- of datavoorziening: Waldner Education ontwikkelt en produceert op maat. Samen willen we het plezier van leren onderstrepen en onderwijs op de lange termijn bevorderen. Daarom zetten wij ons wereldwijd in voor optimale leeromgevingen en individueel leersucces.

LEERRUIMTEN VOOR DE STUDENTEN VAN MORGEN

Waldner Education staat synoniem voor onze expertise in het ontwikkelen van geïntegreerde laboratoriummeubelsystemen – op het gebied van natuurwetenschappen, techniek en voortgezet onderwijs. De productsystemen en ruimteoplossingen zijn innovatieve totaaloplossingen en vormen de basis voor schoollaboratoria en leerlaboratoria waar toekomstgericht onderwijs kan worden ervaren. Ergonomische flexibiliteit en ultieme kwaliteit garanderen langdurige en duurzame leerruimtes.

Uw visie en ideeën vormen voor ons de basis van een doordacht inrichtingsplan, waar naast functionaliteit vooral wordt gelet op bewegingscomfort en flexibiliteit.

Learning Spaces
Individual transformation artists

Ruimtelijke concepten

INDIVIDUELE TRANSFORMATIEKUNSTENAAR

Of het nu gaat om traditioneel leraargericht lesgeven, workshops of groepswerk: ons modulaire meubelconcept is uiterst veelzijdig en geeft u de volledige vrijheid om uw leerruimte in een mum van tijd aan elke situatie aan te passen. Ontdek bijvoorbeeld de Makerspace als ideale plek voor creatief experimenteren en samenwerkend testen. Nog steeds een filmstudio maar ook een plek om dingen uit te proberen!

Lees meer

Schoolmeubilair

INTELLIGENT ORGANISATORISCH TALENT

Waldner Education combineert innovatieve mediatoevoersystemen met ondersteunende flexibele meubelmodules, door deze op een juiste manier te combineren ontstaat een perfecte media-mix. Pas deze expertise toe voor schoollaboratoria (BiNaSk), STEAM-ruimtes of praktijkgericht- en vaktechnisch onderwijs. Een innovatief plafondtoevoersysteem verbindt op zeer intelligente wijze werkplekken. Plaats tafelgroepen zoals u dat wilt: elektriciteit, gas, water of internet zijn precies daar waar u ze nodig heeft.

Lees meer
Intelligent organisational talent

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem dan direct contact op met één van onze specialisten +31 (0)85 040 2930

Stel een vraag
Contact
Back to top