VEEL WERELDEN. EEN BEDRIJF.

Sinds 1908 heeft Waldner grote vooruitgang geboekt. Van de Allgäu naar de wereld. Van flenzen tot een breed scala aan industrieën, zoals de farmaceutische industrie, de chemie, onderzoek, onderwijs, geneeskunde, voeding, diervoeding, analyse, automobielindustrie, industrie en biotechnologie. Er zitten innovatieve mensen achter de succesvolle transformatie naar een mondiaal technologiebedrijf. Alleen al op ons hoofdkantoor in Wangen im Allgäu zijn dat er 1.100.

Waldner-inzicht

100.000 YOGHURTBEKERS PER UUR

De vulcapaciteit van onze verpakkingsmachines is werkelijk indrukwekkend. Onze kern wordt echter bepaald door andere cijfers: voornamelijk 1.700 mensen die voor Waldner werken, waarvan 115 stagiaires in 15 beroepen. Gevolgd door 256 patenten en ruim 110 jaar ervaring die in ons DNA zitten. Momenteel implementeren we oplossingen voor meer dan 10 industrieën, ontwikkelen en produceren we op 65.000 m² en realiseren we een omzet van meer dan € 350 miljoen per jaar. Een dynamiek die we samen drive geven.

Graphic: Waldner in numbers
Career Website

Personeelszaken

WERKGEVER WALDNER

Of het nu in de Allgäu is of wereldwijd: wij zijn regelmatig op zoek naar thought leaders en co-creators voor onze Waldner-familie. Persoonlijkheden die we als mensen waarderen en wier toegewijde werk we op de lange termijn belonen - b.v. B. met jarenlange samenwerking, pensioenzekerheid, een sterke cultuur van bijscholing en internationale carrièrestappen. Daarbij investeren we bewust in onze meest waardevolle hulpbron: mensen die zich goed voelen in hun leven. Niet alleen op het werk!

ONZE GESCHIEDENIS

Gedreven door generatieoverschrijdende innovatie bouwde de familie Waldner een divers bedrijf op.

Lees meer

Waldner-inzicht

BEDRIJFSSTRUCTUUR

Of het nu gaat om laboratoriumfaciliteiten, vulsystemen, processystemen of leerruimteconcepten: onze producten en diensten creëren baanbrekende oplossingen voor voeding, gezondheid en onderwijs. Om dit te bereiken hebben wij onze bedrijvengroep breed gepositioneerd.

Lees meer
Waldner Building
Loading Boxes in an airplane

Waldner wereldwijd

 THUIS IN VELE WERELDEN

Wij zijn voor u actief in vele branches – en op alle continenten. Met hooggekwalificeerde specialisten voeren we regelmatig projecten uit over de hele wereld, hebben we 14 dochterondernemingen, vestigingen en meer dan 100 internationale partners en dealers wereldwijd. Veel van onze klanten zijn bovendien wereldspelers en zijn overal onderweg. Waar dan ook: wij staan ​​wereldwijd voor u klaar!

Lees meer
Contact
Back to top