Uitstekende innovaties "made in Germany".
Onze productie en kwaliteit

Waldner is volop in beweging. Wat in 1908 begon in een bescheiden loodgieterswerplaats, strekt zich nu uit tot 65.000 m² productieruimte in Wangen, in de Allgäu-regio in Duitsland. Hier klopt het hart van de productie en is de knowhow van 1.100 medewerkers geconcentreerd. Betrokken en innovatieve geesten die de uitstekende kwaliteit van onze producten een gezicht geven. Voor veel uiteenlopende industrieën, waaronder farmaceutica, chemie, onderzoek, onderwijs, medicijnen, voeding, diervoeding, analyse, automotive, industrie en biotech.

Onze kwaliteit

GEMAAKT IN DUITSLAND. MADE FOR YOU.

Op onze locatie in Wangen produceren wij hoogwaardige, ISO-gecertificeerde kwaliteit uit Duitsland. Transparant en innovatief doordacht. Bij de productie wordt ook rekening gehouden met ecologische aspecten. Uw tevredenheid is de drijvende kracht en indicator van onze kwaliteit. Of het nu gaat om duurzaamheid, precisie, innovatie, flexibiliteit, technisch niveau of duurzaamheid: onze producten en oplossingen moeten altijd voldoen aan uw vooraf gedefinieerde, individuele kwaliteitscriteria. Zonder compromis. Gemaakt voor u.

Waldner employees
Graphic Waldner

Waldner Insight

100.000 Yoghurt bekers per uur

De vulgraad van onze verpakkingsmachines is werkelijk indrukwekkend. Onze kern wordt echter bepaald door andere cijfers: in de eerste plaats 1.600 mensen die bij Waldner werken – waaronder 90 leerlingen in 15 beroepen. Gevolgd door 256 patenten en meer dan 110 jaar ervaring in ons DNA. We implementeren momenteel oplossingen voor meer dan 10 industrieën, ontwikkelen en produceren op een oppervlakte van 65.000 m² en genereren een omzet van meer dan € 260 miljoen per jaar. Een dynamiek die we samen aanjagen.

Onze referenties

Ontdek een indrukwekkend project dat we samen met onze klanten hebben gerealiseerd, visionairs zoals u.

referenties

Milieubescherming in de praktijk

Waar een wil is, is ook een weg.

We hebben besloten om op onze locatie in Wangen bewust actie te ondernemen. 98% van onze warmtevraag wordt gegenereerd door productieresidu uit de houtproductie. Recycling speelt ook een rol in onze frameproductie. Overtollig poeder bij het poedercoaten wordt opgezogen en hergebruikt. Het elimineren van aluminium in de machinepanelen van onze afvulsystemen is weer een energiebesparende stap. En we zijn van plan om meer te doen! We voldoen al aan de hoogste normen op het gebied van milieu- en energiebeheer en zijn PEFC- en ISO-gecertificeerd.

Waldner Building
Loading up a plane

Waldner Wereldwijd

Thuis in veel verschillende werelden

Wij werken voor u in vele branches – en op alle continenten. We werken regelmatig aan projecten over de hele wereld met hooggekwalificeerde specialisten. We hebben ook 13 dochterondernemingen, filialen en meer dan 100 internationale partners en dealers wereldwijd. Veel van onze klanten zijn ook mondiale spelers en opereren over de hele wereld. Waar u ook bent: wij zijn er voor u!

Contact
Back to top