WIE IS WALDNER BENELUX?
UW PARTNER VOOR LABORATORIUM- EN SCHOOLINRICHTINGEN

Waldner Benelux BV is een 100% dochteronderneming van de Duitse Waldner Groep en actief op de Benelux-markt. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het leveren en installeren van innovatieve oplossingen voor laboratoria en onderwijs. Zo beschikken wij als innovatief partner over een uitgebreid team van specialisten op het gebied van consultancy, systeemontwerp, projectmanagement, installatie, configuratie en nazorg. Hierdoor zijn wij van A tot Z betrokken bij uw project.

Wij kunnen u binnen onze bedrijvengroep op weg helpen met een breder scala aan producten en diensten. Blader vooral eens door onze site. 

Pand van Waldner Benelux
Wereldwijde
aanwezigheid

Wereldwijde
aanwezigheid

Diverse
industrieën

Diverse
industrieën

Unieke
ideeën

Unieke
ideeën

Moderne
productie

Moderne
productie

Vooruitkijken is de toekomst vormgeven

SAMENWERKEN MET WALDNER

De zeer specialistische producten van Waldner zijn ondanks al hun complexiteit gemaakt voor mensen. Mensen in de farmaceutische industrie, biotech, petrochemie, industrie tot in het onderwijs. Onze jarenlange ervaring, expertise en innovatieve aanpak zorgen ervoor, dat we uw behoeftes en verwachtingen werkelijkheid kunnen laten worden. Zo geven onze producten een antwoord op de steeds wijzigende behoeftes op het gebied van ergonomie, gebruiksgemak, interactie, veiligheid en dragen zij bij aan economische en ecologische duurzame doelen. Als deze behoeftes veranderen, passen wij ook onze aanpak hier onmiddellijk op aan.

Een goede voorbereiding en afstemming zijn essentieel 

Voor een soepel verloop van een project is het belangrijk om vooraan te beginnen en duidelijkheid te hebben, wat het doel en resultaat moeten zijn. Daarom steken wij uitgebreid tijd in alle voorbereidingen. Ons doel: het resultaat echt waar kunnen maken en geen valse verwachtingen scheppen. Onze aanpak is er tevens op gericht, dat u grip houdt op planning en budget.   

-
Two people in a meeting

Het gaat vooral om de vraag

ANALYSE EN ADVIES

Gewoontes zijn er om te doorbreken. Probeer ook eens iets nieuws. Dit vraagt vaak om een externe prikkel. Wij ondersteunen u bij het ter discussie stellen en overdenken van uw bestaande systemen. Samen kunnen we de oude denkpatronen doorbreken, nieuwe mogelijkheden blootleggen en verassende, nieuwe ideeën ontwikkelen. Zo creëren we samen een oplossing, met prototypes en mock-up’s om er zeker van te zijn dat onze oplossing werkt.

Geintegreerd en interdisciplinair ontwerp

DESIGN EN ENGINEERING

Het ontwerpen van een oplossing kost ongeveer 3% van het totale project. Tegelijkertijd heeft dit een zeer grote invloed op alle vervolgkosten, inclusief de toekomstige beheerskosten. Daarom brengen wij in detail samen met u het toekomstige gebruik in kaart. Wij doorzien ruimtes, identificeren oplossingen en alternatieven. Door deze werkwijze optimaliseren wij uw efficiency en het aanpassingsvermogen.

People working on a computer together

BLIJF ALTIJD
UP-TO-DATE MET
ONZE NIEUWSBRIEF!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf altijd op de hoogte!

Meld je aan

ONTDEK ALLE WALDNER PRODUCTEN

Bezoek onze website om onze volledige range aan producten te ontdekken

Lees meer
Contact
Back to top