STERIEL MET DE MENSELIJKE MAAT
ONZE LABORATORIUMFACILITEIT

Helder, open, communicatief – een Waldner-laboratoriumfaciliteit is wat u er zelf van maakt. Of het nu gaat om laboratoriumzuurkasten, laboratoriumtafels, spoelbakken, kasten, mediavoorzieningen of aan- en afvoersystemen: ons modulaire concept biedt u talloze designvariaties en functionele ruimte voor onbeperkte mogelijkheden. Zuurkasten met maximale energie-efficiëntie? Werktafels met een draagvermogen van ruim 200 kg? U stelt de afzonderlijke parameters in. Ad hoc conversies, mobiel laboratoriummeubilair, media-aanbod? Als gerenommeerde fabrikant van laboratoriumapparatuur zijn wij hier ook op voorbereid. Want waar mobiliteit in het hoofd vereist is, zijn snelle veranderingen van locatie in de ruimte meestal noodzakelijk en wenselijk.

Bescherming in het laboratorium

LABORATORIUM ZUURKASTEN

Laboratoriumzuurkasten beschermen mensen die in laboratoria werken. Ze voorkomen dat schadelijke stoffen in de ruimte vrijkomen en dienen als veilige afscheiding tussen mens en proefopstelling. Waldner laboratoriumzuurkasten overtuigen door geoptimaliseerde luchtdoorvoer en hoge energie-efficiëntie dankzij Secuflow-technologie - perfect voor de laboratoriuminrichting van morgen.

Meer weten
Laboratory fume hood
Optimum supply in laboratories

Optimale zorg in het laboratorium

MEDIADRAGER

Mediadragers ontsluiten de gehele ruimte en vormen een van de belangrijkste elementen vanhet laboratorium. Zij leveren media die nodig zijn voor onderzoek en analyses in het laboratorium. Waldner mediacellen, mediabruggen, mediazuilen of mediavleugels zijn modulair en bieden de beste ergonomie en gebruiksgemak met een individueel regelbare opstelling.

Meer weten

Basiselementen voor het laboratorium

LABORATORIUMTAFELS

Om het laboratoriumwerk zo goed mogelijk te ondersteunen, moet bij de keuze van laboratoriumapparatuur aandacht worden besteed aan de juiste tafelvariant. Bij Waldner kunt u kiezen tussen stationaire tafelelementen met H-poot, C-poot of cantilever, of kiezen voor de mobiele variant op wielen. Ook als het gaat om het materiaal van de werkbladen zijn er diverse mogelijkheden.

Meer weten
Basic elements for laboratories
Storage space in labs

Opslagruimte in het laboratorium

LABORATORIUMKASTEN

Opbergruimte heb je nooit genoeg, ook niet voor laboratoriumapparatuur. Daarom hebben we laboratoriumkasten ontworpen in verschillende uitvoeringen die eenvoudig in de laboratoriumomgeving kunnen worden geïntegreerd. Of het nu gaat om onderkast, wandkast of speciale kast: wij bieden u voor elke toepassing de juiste laboratoriumkast - uiteraard altijd in beproefde Waldner-kwaliteit.

Meer weten

Voor hygiënisch werken

LABORATORIUMWASTAFELS

De toegang tot water moet in het laboratorium aan verschillende eisen voldoen. Daarom produceren wij laboratoriumspoelbakken in verschillende uitvoeringen, die kunnen worden afgestemd op de individuele laboratoriumapparatuur. Kies tussen spoelbakken van verschillende materialen, trechterspoelbakken, spoelmodules en mobiele laboratoriumspoelbakken om hygiënisch werken in het laboratorium te garanderen.

For hygienic working - Laboratory sinks

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem dan direct contact op met één van onze specialisten +31 (0)85 040 2930

Stel een vraag
Contact
Back to top