BEDRIJFSACTIVITEITEN VAN DE WALDNER-BEDRIJVENGROEP

Waldner Holding SE & Co. KG fungeert als overkoepelend bedrijf voor de Waldner-bedrijvengroep.

Board

Jochen Frueh

Jochen Frueh

CEO Waldner Holding
Chairman of the board

Stephan Schaale

Stephan Schaale

CFO Waldner Holding
Member of the board

Business Units

Muhammer Koer

Muhammer Koer

Business Unit Manager
Filling, Sealing & Packaging Machines

Jochen Eissler

Jochen Eissler

Business Unit Manager
Process & Automation Solutions (PAS)

Markus Bieg

Markus Bieg

CTO & Business Unit Manager
Lab Space Solutions

Dirk Jaegers

Dirk Jaegers

Business Unit Manager
Education

WALDNER Laboreinrichtungen SE & Co. KG

Waldner Laboranlagen is de leverancier van oplossingen voor alles wat met het laboratorium te maken heeft: van advies, planning en projectmanagement van kant-en-klare oplossingen tot complete kamerinrichting inclusief levenslang onderhoud. Veel van onze technische innovaties worden beschouwd als internationale benchmarks en hebben ons tot wereldmarktleider gemaakt.

Labor
Füll- und Verschließmaschine

HERMANN WALDNER GMBH & CO. KG

Hermann Waldner GmbH & Co. KG ontwikkelt en produceert volautomatische Dosomat-vul- en sluitmachines en de bijbehorende verpakkingssystemen. De machines kunnen tot 120.000 eenheden per uur vullen en worden wereldwijd gebruikt - onder meer in de voedingsmiddelen-, delicatessen-, dranken-, cosmetica- en farmaceutische industrie, waarvoor wij ook procestechnologie op maat leveren. Deze omvatten zeer complexe systemen voor de productie van medicijnen, isolatoren, containers en kook- en droogsystemen.

 

HOHENLOHER SCHULEINRICHTUNGEN GMBH & CO. KG

Hohenloher levert innovatieve inrichtingssystemen voor algemene, wetenschappelijke en professionele leerruimtes: meubilair, visuele apparatuur, mediabenodigdheden en zuurkasten. De productsystemen staan ​​voor hoge kwaliteit, ergonomische flexibiliteit en bevorderen een toekomstgerichte didactiek.

Naar de website van Hohenloher
Schüler und Lehrerin im Klassenzimmer
Software engineering at HAS

HAS Technologie GmbH

HAS Technologie GmbH maakt sinds medio 2022 deel uit van de Waldner-bedrijvengroep. HAS is al jaren een nauwe partner van Waldner Process Systems en vult de producten van Waldner aan, vooral met automatiseringsoplossingen. De kerngebieden van het servicespectrum zijn de ontwikkeling van hardware- en softwareoplossingen ter ondersteuning van zeer complexe productieprocessen, van planning tot implementatie en levenslang onderhoud.

Naar de HAS website
Contact
Back to top