Mediacellen van Waldner – de optimale mediavoorziening voor uw laboratorium

De schroefloze mediapanelen kunnen indien nodig snel worden vervangen –  zo kunnen reparatiewerkzaamheden eenvoudig en ongecompliceerd worden uitgevoerd.
Toevoerleidingen voor bijvoorbeeld water en perslucht kunnen met een steekkoppelingssysteem snel worden verlengd en gemonteerd – zonder dat de werkzaamheden in het laboratorium hierbij hinder ondervinden.

Om plaats te besparen, is de installatie voor de mediavoorziening ondergebracht in het mediakanaal. De naar de gebruiker toe gekantelde mediapanelen liggen ergonomisch goed binnen handbereik. Daardoor krijgt het werkblad een grotere bruikbare diepte. 

 

Mediavoorziening in het laboratorium van boven

Onze mediavleugel definieert het flexibele laboratorium op heel bijzondere wijze: door de verschillende lengten van de vleugelsegmenten kan de mediavleugel het hele laboratorium bereiken en zijn de afzonderlijke werkplekken uitgerust met een stroomvoorziening, een automatiseringssysteem en zelfs met een watertoevoer. Alle roltafels, spoelunits of mobiele zuurkasten kunnen ondergehinderd onder de vleugel worden gebruikt.

 
 Login