Veiligheid hangt nauw samen met betrouwbaarheid – daarvan zijn wij ons bewust.

Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding – met innovatieve details de functionaliteit verbeteren is een ander zaak. Maar alleen als een goed design en een ideale werking elkaar  harmonieus complementeren, krijgen laboratoriumruimtes als geheel een positieve uitstraling. Met ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem SCALA is ons dat gelukt. 

Met veel zinnige details en een tegelijkertijd heldere vormgeving. Het markante schuin geplaatste mediakanaal brengt armaturen, installaties en legvlakken dichter bij de gebruiker – terwijl gelijktijdig de bruikbare ruimte van het werkvlak toenam. De verschillende werkzones en -niveaus hebben bewust een andere kleurstelling gekregen – voor een optimale oriëntatie in het laboratorium. Met ons nieuwe notenhoutdesign geven wij bepaalde gedeelten eigen accenten. 

Ook de nieuw vormgegeven aanduiding van de bijzondere opbergruimten zorgt voor een beter overzicht. Zo laten laboratoriumruimten zich mooi, overzichtelijk en tijdloos inrichten – voor een rondom attractieve werkomgeving gecombineerd met een uitstekende functionaliteit.

 IF Design Award für Laboreinrichtung SCALA von WALDNER  Good Design Award für Laboreinrichtung SCALA von WALDNER  Focus Open Design Award für Laboreinrichtung SCALA von WALDNER
 
 Login