Grote variatie aan opbergmogelijkheden die snel

Groot aantal varianten
Voor een optimale flexibiliteit in het laboratorium bieden wij u onze kasten en onderbouwen aan in verschillende uitvoeringen. Ingeschoven onderbouwen met plint of als rolbare uitvoering passen uitstekend onder de tafelonderstellen met C-voet, de 4-voets en cantileveronderstellen of onder zelfdragende zuurkasten.

Design en functie vullen elkaar aan
De naadloze grepen van spuitgietaluminium zijn bestand tegen chemicaliën en laten zich gemakkelijk schoonmaken. Onze hangkasten worden zonder zichtbare naad aan de toevoerunit of aan de wand gehangen.

Meer veiligheidsdetails
Onze rolbare onderbouwen kunnen door het zelfvergrendelingsmechanisme en de schuifladeblokkering niet kantelen. Onze hoge kasten hebben aan de binnenzijde een geïntegreerde rail voor het inhangen van ladders. 

Oppervlakken en kanten zijn optimaal beschermd
De oppervlakken met melamineharscoating zijn onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de invloeden in een laboratorium. De zijkanten van de fronten van de romp en de legplanken zijn voorzien van slagvast 2 mm dik polypropyleen. Bovendien zijn de met folie overtrokken plinten van onze inrichting gemaakt van watervast gelijmde meubelplaat.

 

 

 Login