FLEXIBILITEIT EN VEELZIJDIGHEID
MET OOG OP DE TOEKOMST

U ontwikkelt continu, past nieuwe kennis toe en reageert op een veranderende en uitdagende omgeving. Dat verwacht u ook van uw systemen: laboratoria, process systems en verpakkingsmachines dienen toekomstgericht ontworpen te zijn. Voor u ontwikkelen wij duurzame oplossingen die veelzijdig aanpasbaar zijn.

Bescherming en efficiency 

Zuurkasten

Zuurkasten garanderen een veilige werkomgeving voor de werknemers in een laboratorium. Het uittreden van chemicalien die gevaarlijk zijn voor de gezondheid moet worden voorkomen, de zuurkast fungeert als een veiligheidsbuffer tussen de mens en het wetenschappelijk experiment. We hebben deze normen altijd gevolgd en vernieuwd: onze zuurkasten bieden maximale veiligheid en efficiëntie - dankzij de Secuflow-technologie wordt het luchtdebiet van de zuurkasten geoptimaliseerd, waardoor tot 33% energie wordt bespaard.

Two women standing in a laboratory
Laboratory furniture

Flexibele en kosten efficiënt

Laboratoriummeubels

Waldner laboratoria zijn wat je er ook van maakt. tafels, spoelbakken, schuifelementen, opbergruimtes, speciale kasten, servicemodules of aan- en afvoer van chemicaliën: met ons modulaire concept kunt u talloze designvarianten creëren – functionele speelruimte voor onbeperkte mogelijkheden. Wat u ook nodig heeft – u bepaalt de individuele parameters. En ondanks zijn individualiteit werken onze systemen meestal verrassend pragmatisch, snel en kosteneffectief. En ze maken ruimtes wonderbaarlijk aanpasbaar - voor andere mensen, andere doeleinden of uw nieuwe doelstellingen.

Vul en sealingmachines 

Vul- en verpakkingsmachines met maximale nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Alle consistenties, alle maten, een breed prestatiebereik: wij ontwikkelen en produceren vul- en sluitmachines voor uw individuele toepassingen. State-of-the-art technologie en compromisloze kwaliteit voor zuivel- en vleesverwerking, dranken en delicatessen, pet food, cosmetica en farmaceutica.

Man working at a machine
Men working at a machine

Process systems

extreme condities vragen robuustheid en individuele afstemming

De individuele vereisten van uw systeem zijn onze maatstaf. Of u nu een enkele machine of complete systemen nodig heeft: onze processystemen zijn uniek en 100% ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Met onze jarenlange projectervaring, geteste productieprocessen en specifieke kennis bieden wij u de best beschikbare oplossing – met duurzame materialen, resistente speciale legeringen, veeleisende hygiënenormen en geldende normen.

Education

LEERRUIMTES VOOR HET ONDERWIJS VAN MORGEN

Waldner Education staat synoniem voor onze expertise in het ontwikkelen van geïntegreerde laboratoriummeubelsystemen - in natuurwetenschappen, techniek en vervolgonderwijs. De productsystemen en ruimteoplossingen zijn innovatieve totaaloplossingen en vormen de basis voor schoollaboratoria en leerlaboratoria waar toekomstgericht onderwijs ervaren kan worden. Ergonomische flexibiliteit en ultieme kwaliteit garanderen langdurige en duurzame leerruimtes.

Meer informatie
Learning spaces for the minds of tomorrow

Ontdek alle Waldner producten

Bezoek onze website om onze volledige range aan producten te ontdekken

Bezoek de site
Contact
Back to top